Κανονισμός Λειτουργίας

Οι κατασκηνωτές κατά την είσοδο τους στο Camping πρέπει να δίνουν τα στοιχεία τους και αυτά των συνοδών τους, να επιδεικνύουν την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους και να υπογράφουν τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Ο χώρος κατασκήνωσης υποδεικνύεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο υπάλληλο του Camping. Αλλαγή θέσης επιτρέπεται μόνο ύστερα από άδεια της Διεύθυνσης.

Η παράδοση της θέσης και το κλείσιμο του λογαριασμού πρέπει να γίνεται το αργότερο έως τις 12.00 το μεσημέρι. Πέραν τις 12.00 ο κατασκηνωτής χρεώνεται τη μισή μέρα αν η αναχώρηση γίνει έως τις 18.00 ή ολόκληρη την ημέρα αν η αναχώρηση γίνει μετά τις 18.00.

Σε περίπτωση που ο κατασκηνωτής αφήσει μόνο το κατασκηνωτικό του μέσο στο Camping, η χρέωση παραμένει όπως είχε οριστεί ( χρεώνονται άτομα, ρεύμα και όχημα).
Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας (15:00-17:30 το μεσημέρι και 23:00-6:00 το πρωί) ο κάθε κατασκηνωτής είναι υποχρεωμένος να μην διαταράσσει την ησυχία των άλλων.Τις ώρες κοινής ησυχίας απαγορεύεται η μουσική, η μετακίνηση οχημάτων και γενικότερα οι θόρυβοι που ενοχλούν τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.

Ιδιαίτερα επισημαίνουμε το πρόβλημα κυκλοφορίας των ποδηλάτων κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Παράκληση για σύσταση ώστε να αποφεύγεται η κυκλοφορία κατά τις ώρες αυτές.

Τα παιδιά έως 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους στα μπάνια και στις τουαλέτες.

Απαγορεύεται το κάρφωμα στα δένδρα καθώς και το σκάψιμο στο χώρο της κατασκήνωσης. Οι κατασκηνωτές και οι επισκέπτες αυτών, είναι υπεύθυνοι για κάθε ζημιά στις εγκαταστάσεις, τις συσκευές και γενικά στο χώρο του camping. Υποχρεούνται δε σε άμεση αποκατάσταση της ζημιάς. Ιδιαίτερα παρακαλούνται οι κατασκηνωτές να διατηρούν το χώρο καθαρό. Απορρίμματα κ.τ.λ. να ρίχνονται μόνο στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΣΤΟ CAMPING ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ (ΔΥΟ -2- ΩΡΕΣ) ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ.

Τα κατοικίδια ζώα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους κατόχους τους εκτός του κατασκηνωτικού χώρου για την ανάγκη τους και να είναι πάντα δεμένα. Επίσης πρέπει να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας στο οποίο θα φαίνεται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων θα πρέπει να φροντίζουν, ώστε να μην ενοχλούν με το γαύγισμά τους ή οτιδήποτε άλλο τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.

Τα κατοικίδια απαγορεύεται να κολυμπούν ή να είναι ελεύθερα στην παραλία σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η διεύθυνση του Camping δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω κατοικιδίων στην παραλία.

Η είσοδος στο χώρο του camping επιτρέπεται μόνο στα αυτοκίνητα των κατασκηνωτών των οποίων η ταχύτητα κυκλοφορίας δεν θα υπερβαίνει τα 5χλμ την ώρα.

Τα αυτοκίνητα εντός του κατασκηνωτικού χώρου μπορούν να παρκάρουν εντός των ορίων της θέσης των κατασκηνωτών ή σε ενδεδειγμένη από τη reception θέση. Το πλύσιμο των αυτοκινήτων απαγορεύεται.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος αυτοκινήτων των επισκεπτών.

Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο για μαγείρεμα ή για άλλους σκοπούς. Επίσης απαγορεύεται το πλύσιμο πιάτων και ρούχων στις βρύσες των θέσεων στο χώρο του Camping. Υπάρχουν ειδικές εγκαταστάσεις τόσο για πλύσιμο πιάτων όσο και ρούχων.

Η Διεύθυνση του camping δε φέρει καμία ευθύνη για απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς. Παρακαλούνται οι κατασκηνωτές να φροντίζουν μόνοι τους για τη φύλαξη των αντικειμένων τους.

Αντικείμενα αξίας μπορούν να δοθούν για φύλαξη στη reception του Camping.

Ο Διευθυντής του Camping έχει το δικαίωμα σε περίπτωση μη συμμορφώσεως των κατασκηνωτών ή επισκεπτών αυτών, στους κανονισμούς να τους απαγορεύει την παραμονή ή την είσοδο στο Camping.

Όσοι από τους πελάτες επιθυμούν αναχώρηση κατά τις πρωινές ώρες κατά τις οποίες η Reception είναι κλειστή, θα αφήνουν το αυτοκίνητο τους από το προηγούμενο βράδυ στο Parking (έξω από το Camping).

Η είσοδος στο Camping με αυτοκίνητο επιτρέπεται από τις 6:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες η είσοδος απαγορεύεται και τα αυτοκίνητα θα μένουν στο Parking (έξω από το Camping).

Η διεύθυνση του Camping δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιών από φυσικές καταστροφές.

Η τιμή του ρεύματος αντιστοιχεί σε κατανάλωση 4KWh/ημέρα.H Η κατανάλωση ρεύματος άνω των 4 KWh χρεώνεται με 0,50 € ανά KWh. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί αντιηλεκτροπληξιακά ρελέ σε όλους τους πίνακες.Τα καλώδια προέκτασης πρέπει να είναι ασφαλείας ενώ απαγορεύεται η οποιαδήποτε παρέμβαση στους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Για κάθε έκτακτη ανακοίνωση οι κατασκηνωτές θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις αναρτημένες στον ειδικό πίνακα ή από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Ο κανονισμός αυτός ισχύει βάση του νόμου περί οργανωμένων κατασκηνώσεων. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω κανόνες λειτουργίας η διεύθυνση έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αποχώρηση του πελάτη.